Wie zijn wij...                            

Centrum ‘de Zonneboog’ coacht, begeleidt, traint en adviseert,  sinds 1995 personen die willen werken aan hun persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling of hun leven willen leren ‘meesteren’.

Ons uitgangspunt is dat ieder,  in principe,  eigen verantwoordelijkheid mag en moet nemen voor zijn of haar leven. Dat geldt zowel bij voor- als tegenspoed.  
Soms is het moeilijk te herkennen maar in de moeilijkste momenten van je leven zitten dikwijls de meest positieve ervaringen. Om dit te ontdekken en te integreren in je leven, kun je soms wel wat hulp en ondersteuning gebruiken. Wij bieden jou als ‘de Zonneboog’ een helpende hand, bij het de baas worden over je leven.

Als je denkt dat je gebruik kunt maken van onze helpende hand, nodigt ‘De Zonneboog’,  Ad ( Sonam, Tenzin ) Westen  en Suus (Tsering, Dolma ) Westen - Ozata, je uit om contact met ons op te nemen en samen uit te zoeken wat wij voor je kunnen betekenen.

Als onze gereedschappen hebben wij momenteel gekozen voor energetisch werk, counseling, meditatie en lezingen, alles gebed in de therapeutische
ervaring van vele vele jaren en in vele richtingen. Verder bieden wij trainingen die het mogelijk maken om zelf te gaan werken in het therapeutisch begeleiden op diverse niveau´s.  

Voor wie zijn onze activiteiten bedoeld?

Voor iedereen die wil werken aan een positieve groei of ommekeer in zijn of haar leven.

Als je geestelijk uit balans bent,
als je tegenslagen wilt verwerken,
als je je verleden wilt loslaten of een plaats wilt geven,
als je  gelukkiger wilt zijn,
als je het fijn vindt om aan je geestelijke ontwikkeling te werken,
of omdat je gewoon nieuwsgierig bent naar wat zo'n gesprek, workshop of lezing je voor nieuws kan brengen,
ben je welkom.
Heb je nog een andere  of helemaal geen reden,  dan ben je uiteraard ook welkom!

ONZE DOELSTELLING

Het organiseren en geven van cursussen, lezingen en workshops bedoeld als begeleiding bij ieders individuele levenspad. Daarbij wordt gebruik gemaakt van energetische reading en healing technieken, meditatie, kristalwerk, innerlijk-kindwerk, counseling e.a. en de jarenlange ervaring in het therapeutische werk

 

Onze Boeddhistische identiteit is daarbij niet bepalend, maar speelt op de achtergrond mee in onze benadering van levensproblematiek.

 

Na aftrek van de kosten wordt een belangrijk deel van de 'opbrengsten' van onze activiteiten gebruikt voor het steunen van hulpprojecten in Nepal en India of noodprojecten in derde wereldlanden.

 

Pagina 4

  home                                  wat hebben wij te bieden                                contact                                        links   

Startpagina
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6