NIEUWSBRIEF                                                                                 update 6.14


Sinds jaar en dag al een belangrijk thema in onze trainingen is het feit dat
jij alleen verantwoordelijk bent voor je leven en de kwaliteit daarvan. Deze overtuiging heeft tot op heden het grootste deel van óns leven bepaald. En dat voelt goed, want daarmee ben je niet afhankelijk, dus onafhankelijk, oftewel VRIJ, van derden of omstandigheden. Je bent geen slachtoffer meer, maar de initiatief nemer, de ‘ondernemer’. Jij neemt initiatief, jij onderneemt iets om je leven te meesteren.

Wij bieden daarvoor een aantal gereedschappen, Energetisch werk, Reiki als groei-traject, Innerlijk kind werk, Levenspad-begeleiding, Meditatie enzovoort. Als individuele sessies, of in een groep.   Alles bedoeld om jou te ondersteunen, te begeleiden naar een hoger bewustzijns-nivo. Naar méér vrijheid. Vrij om te kunnen leven zonder oude pijnen, trauma’s en belemmerende programmering en gedachten.

Kunnen loslaten is daarbij heel belangrijk. Soms lijkt het erop of je bepaalde traumatische ervaringen een plaats hebt gegeven, maar later blijkt dat je het alleen maar hebt weggedrukt, waardoor die ervaring je hele leven kan blijven beïnvloeden door zo nu en dan, hinderlijk de kop op te steken en je niet de kans te geven om écht jezelf te worden.    Daarvoor bieden we nu ook eendaagse trainingen in loslaten, zodat je je steeds vrijer kunt gaan voelen. En...gelukkiger!

Ook onze reizen worden steeds meer ervaren als een nieuwe begin. Oude reisgenoten zullen dat zeker kunnen bevestigen. Daarom vind je, op verzoek van vele belangstellenden, op deze website weer wat meer informatie over onze reizen.

Belangstelling? Of vind je niet wat je zou willen?  Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag!

Dus....


CHANGE YOUR LIFE.....

 

 

Home         wie zijn wij        wat hebben wij te bieden   contact  links

Startpagina
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5